Facebook

kesäjuhlatPori2018

Lue lisää kesäjuhlista klikkaamalla kuvaa.


Hyvän tahdon ruokailu jää tauolle koulujen kesäloman ajaksi. Keskiviikkoisin tapahtuva ruokakassien jako jatkuu koko kesän. Hyvän tahdon ruokailu jatkuu taas normaalisti koulujen alettua 8.8.2018.


 

newwine18

Kesällä on taas huippuhyvä NewWine-tapahtuma Himoksella. Tapahtumassa on mahdollista viettää lomaa Herran läsnäolossa vaikka koko perheellä.

New Wine-tapahtuma, kuten kaikki Suomen kristilliset kesätapahtumat, toteutetaan vapaaehtoisvoimin.
Kiinnostaisiko sinua antaa aikaasi ja osallistua heinäkuussa yhden keskeisimmän kristillisen kesätapahtuman toteutukseen? Lue tapahtumasta lisää täältä.


 

Köyhien maiden lapsilla on huomattavasti heikommat opiskelumahdollisuudet kuin meillä suomalaisilla. Meidän itsestäänselvyys on korvaamaton mahdollisuus toisella puolella maailmaa. Erityisesti tyttöjen koulutien mahdollistaminen vaikuttaa pitkällä aikavälillä huomattavasti paikallisten yhteisöjen elämänlaatuun.

Rupea kummiksi. Jo parilla kympillä kuussa voit mullistaa yhden köyhän maan lapsen tulevaisuuden. Lähde mukaan.

Lue lisää Vapaakirkon kummilapsityöstä täältä


 

Seurakuntamme on kaikille avoin, siis tervetuloa! Se on olemassa sinuakin varten.
Pyrimme olemaan matalan kynnyksen paikka, jonne on helppo astua sisään.

"Minuakin varten?" Astu sisään, niin saat tietää!

Hämeenlinnan vapaaseurakunnassa kävijöillä on mahdollisuus hankkia hengellistä kirjallisuutta seurakunnan kirjapisteestä.
Kirjapisteessä on tarjolla Päivän, ja myös muiden kustantajien tuotteita.Voit ostaa hengellisiä kirjoja, äänitteitä, kortteja, adresseja, Raamattuja lapsille ja aikuisille.
Kirjapiste on avoinna hengellisten tilaisuuksien yhteydessä. Myös muina aikoina toimiston henkilökunta voi palvella asiakkaita.
Kirjapisteessä on maksupääte, jolla voi maksaa lahjoituksia seurakunnalle esimerkiksi kahvitusten yhteydessä. Maksupäätteellä voi maksaa myös kymmenyksiä.

Lähipäivien tapahtumia

Paikalla 38 vierasta ja ei kirjautuneita