Facebook

Kids Action1

Kids' Action ilta järjestetään Jukolan koululla 27.10. klo 18-20. Tule mukaan toteuttamaan tärkeää iltaa Jukolan alueen lapsille.

Kids' Action tapahtuma on seurakuntamme tehokkain lapsityön muoto. Parhaimpina iltoina olemme tavoittaneet yli 150 lasta. Sinua ja käsiäsi tarvitaan! 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Auli Kemppi, auli.kemppi@gmail.com
040 727 4409


Miesten saunailta Pe 27.10. klo 18 alkaen Iittalan Petankihallilla. Vapaakirkolta(Lukiokatu 15) lähtee kyyti klo 17:30. Katso ajo-ohje tästä

Tervetuloa!


Jälleen vuosi lähenee pikkuhiljaa loppuaan. Jouluun on alle kolme kuukautta aikaa. Tänäkin vuonna Operaatio Joulunlapsi toimittaa joululahjoja Itä- Euroopan köyhistä köyhimmille lapsille. Suomesta lähetetyt paketit toimitetaan Romaniaa ja Moldovaan. Kaikki meistä tietävät, että lahjoja on kiva saada. Erityisen mukavaa lahjan saaminen on silloin, jos niitä saa vain harvoin jos silloinkaan.

Nyt meillä on mahdollisuus tuottaa paljon iloa Romanian ja Moldovan lapsille ja osoittee heille Jumalan rakkautta Operaatio Joulunlapsen lahjapakettien välityksellä. Hämeenlinnan Vapaakirkolla on tuttuun tapaan lahjapakettien keräyspiste. Keräyspisteeltä voi haken Operaatio Joulunlapsen virallisen pakettiaihion. Paketiaihiosta saa pienellä taittelulla kenkälaatikon kokoisen lahjapakkauksen. Keräyspisteeltä löytyy myös ohjeet paketin täyttämiseen. Valmiit joulupaketit on toimitettava keräyspisteeseen viimeistään 20.11.

Lisätietoja Operaatio Joulunlapsesta voit lukea täältä.


 

Onko polkupyöräsi valmiina talvikauteen? Teemme vapaaehtoisvoimin polkupyörien perushuoltoa Vapaakirkolla lauantaina 21.10. klo 10 - 16. Perushuollossa teemme esim. renkaiden, jarrupalojen ja vaijereiden vaihtoa, jarrujen ja vaihteiden säätöä, ketjujen voitelua ja kiristystä jne. Huoltotyö on ilmainen. Tuo omat varaosat mukanasi (renkaat, jarrupalat jne.) Tervetuloa!!

Lisätietoja: Arto Pylvänäinen 044 312 0270


Hopenet2018

Klikkaa kuvaa niin voit lukea lisää aiheesta.


 

Vapaakirkolla (Sibeliuksenkatu 17) on koulupäivinä tarjolla Hyvän tahdon ruokailu klo 13:15-14:30. Ruokaa on tarjolla mikäli sitä jää koululla yli. Kaikki ovat tervetulleita ruokailemaan paikan päällä. Ruokaa ei anneta mukaan. Ruuan puuttuessa tarjolla on kahvia.


Vuotuinen GLS johtajuuskonfrenssi on kohta ovella. Lue lisää tapahtumasta täältä. Katso esittelyvideo. Katso kävijän kommentti.


 

Lataamo17late1

Katso tapahtumakalenteri täältä


 

Smessu100netti

Lasse Heikkilän Suomalainen messu on monille tuttu musiikkiteos. 100-vuotiaan Suomen kunniaksi messusta on tehty juhlaversio jota esitetään ympäri Suomea vuoden 2017 aikana. Suomalaisen messun juhlakiertue saapuu hämeenlinnaan lauantaina 11.11. Messu esitetään Verkatehtaalla klo 18.00. Juhlamessun järjestää Hämeen Parhaaksi -yhteistyöverkosto.


 

Köyhien maiden lapsilla on huomattavasti heikommat opiskelumahdollisuudet kuin meillä suomalaisilla. Meidän itsestäänselvyys on korvaamaton mahdollisuus toisella puolella maailmaa. Erityisesti tyttöjen koulutien mahdollistaminen vaikuttaa pitkällä aikavälillä huomattavasti paikallisten yhteisöjen elämänlaatuun.

Rupea kummiksi. Jo parilla kympillä kuussa voit mullistaa yhden köyhän maan lapsen tulevaisuuden. Lähde mukaan.

Lue lisää Vapaakirkon kummilapsityöstä täältä


 

Seurakuntamme on kaikille avoin, siis tervetuloa! Se on olemassa sinuakin varten.
Pyrimme olemaan matalan kynnyksen paikka, jonne on helppo astua sisään.

"Minuakin varten?" Astu sisään, niin saat tietää!

Voit tilata sähköisen seurakuntaviestin viereisen linkin kautta.


Hämeenlinnan vapaaseurakunnassa kävijöillä on mahdollisuus hankkia hengellistä kirjallisuutta seurakunnan kirjapisteestä.
Kirjapisteessä on tarjolla Päivän, ja myös muiden kustantajien tuotteita.Voit ostaa hengellisiä kirjoja, äänitteitä, kortteja, adresseja, Raamattuja lapsille ja aikuisille.
Kirjapiste on avoinna hengellisten tilaisuuksien yhteydessä. Myös muina aikoina toimiston henkilökunta voi palvella asiakkaita.
Kirjapisteessä on maksupääte, jolla voi maksaa lahjoituksia seurakunnalle esimerkiksi kahvitusten yhteydessä. Maksupäätteellä voi maksaa myös kymmenyksiä.

Lähipäivien tapahtumia

loka
20

pe 19:00 - 20:30

loka
21

la 12:00 - 14:00

loka
22

su 09:30 - 11:00

loka
22

su 12:30 - 14:30

loka
23

ma 18:00 - 19:30

loka
23

ma 18:30 - 20:00

loka
24

ti 10:00 - 12:00

Paikalla 22 vierasta ja ei kirjautuneita