Facebook
  • pic
  • pic
  • pic
  • pic
  • pic
  • pic

Hei!

Olen ollut Jumalan valtakunnan hommissa kolmisenkymmentä vuotta Kiinassa, Yhdysvalloissa, Suomessa ja nyt vuodesta 2014 Etelä-Afrikassa. Olen media-alan ihminen, kirjoitan, valokuvaan, teen videoita ja graafista suunnittelua. Näiden kautta kerron, millainen Jumala on ja mitä hän tekee maailmassa. 

Viime vuosina olen mm. tuottanut Yksi elämä -minidokumentteja (www.onelifestories.tv), joita on näytetty televisiossa eri Afrikan maissa ja myös TV7:lla (http://www.tv7.fi/vod/series/50906/). Lisäksi olen tehnyt erilaisia esittelyvideoita kansainväliselle lähetyskeskuksellemme (mm. https://www.youtube.com/playlist?list=PLJS68EvSHkIeL8sg6t2qyJVUXfpAWXT0W).

Lisäksi autan rikkinäisiä naisia toimien rinnallakulkijana muutamalle kerrallaan. Vuonna 2017 kirjoitin erään ihmiskaupanuhrin selviytymistarinan omakustannekirjaksi. Tavoitteena on, että kirja toisi toivoa muille uhreille, rohkaisua heidän kanssaan työskenteleville ja tietoa kenelle tahansa ilmiöstä kiinnostuneelle. Päivä Osakeyhtiö julkaisee kirjan myös suomeksi.

Työskentelen Youth With A Mission -järjestön työyhteydessä Worcesterissa, reilun sadan kilometrin päässä Kapkaupungista. Täällä on kesä jouluna, ja talvi juhannuksena (kyllä, joskus jopa yöpakkasta, eikä taloissa ole lämmitystä). Etelä-Afrikka on Afrikan helmi, mutta vuosien huono hallinto on aiheuttanut kaaosta ja epävarmuutta. Hengellisesti täällä on avoimempaa kuin Suomessa, mikä mahdollistaa evankeliumin julistamisen vapaasti.

Kiitos rukouksistasi. Ne ovat kuin polttoainetta auton tankissa. Arvostan!

MaaritEronen

Seurakuntamme aiemmat lähetit Eeva ja Pekka Paukkala

Paukkalat työskentelivät Equadorissa Napo-joen viidakkoalueella uusien alueiden ja ihmisryhmien tavoittamiseksi. Työ oli evankelioimistyötä ja uusien uskovien opetuslapseuttamista. Myös pyhäkoulutyötä tehtiin laajamittaisesti. Bella Vistaan on syntynyt seurakunta ja sinne on myös rakennettu kirkko paikallisin voimin. Paukkalat ovat palanneet viimeiseltä kaudeltaan


 

Hei!Hei!
Olemme yli kolmekymppinen aviopari ja työskentelemme Thaimaassa seurakunnan istutustyössä Vapaakirkon lähetteinä WEC Internationalin työyhteydessä. Huhtikuussa 2017 aloitimme työn SamNgaon kylässä vanhemman lähetystyöntekijän kanssa. Kolmihenkisen tiimimme työnkuvaan kuuluvat seurakuntatyö, ihmisten luona vierailut, uusien ihmisten tavoittaminen ja evankelioiminen. Lisäksi pidämme kylässä lastenkerhoa ja opetamme englantia aikuisten ryhmälle. Tällä hetkellä jatkamme kieliopintoja töidemme ohella.

Vuoden 2018 alkupuolella saimme seurakuntaamme osa-aikaisen thai-pastorin ja pian tulemme saamaan yhden uuden lähetystyöntekijän lisää. Sitten tiimimme edustaakin jo neljää eri kansallisuutta.Unelmamme on nähdä aidosti thaimaalainen ympäristöönsä vaikuttava paikallisseurakunta ja rohkaista ihmisiä toimimaan niissä tehtävissä, joihin Jumala on heidät kutsunut.

Thaimaan pääuskonto on buddhalaisuus. Kristittyjä koko maassa on 0,7%. Työssä on omat haasteensa ilmastosta, kieli- ja kulttuurieroista, eri maailmankuvasta ja uskonnosta johtuen. Tarvitsemme siis esirukouksianne työn menestymiseksi!

Kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeemme voit tilata laittamalla meille sähköpostia ja kertomalla kuka ja mistä olet.
Uutiskirjeen lisäksi pohdintojamme voit lukea blogistamme ja kuvia arjen keskeltä seurata Instagramista.

Lindelöf Linnea ja Pauli
Sähköposti: lindelof@windowslive.com
Blogi: pllindelof.blogspot.com
Instagram: paulinnea_

lplindelof


partiologo NappiA

Lippukunnan toiminta 2018


Perhepartio jatkuu taas syksyllä

Lisätietoja. Emma Pulkkinen 044 3286 158


Puuliiteritalkoot kesän aikana. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.


Lauman kesäretki Evon retkeilyalueella 8-9.6. melonnan merkeissä.


 

Paikalla 136 vierasta ja ei kirjautuneita